Kosova siguron dalje në det: Prej nesër, Dogana e Kosovës vendoset në Durrës

Nesër në mesditë mbahet ceremonia e fillimit të punës së Doganës së Kosovës në Portin e Durrësit.

Përveç kësaj, drejtues të Qeverisë së Shqipnisë, sidomos në dekadën e fundit i premtuen Kosovës vazhdimisht portin e Shëngjinit për bizniset dhe kjo nuk u ba asnjiherë, trasnmton kp.

Ka pasë komente të ndryshme se në këtë portin e Shëngjinit ka probleme pronësore ndërmjet institucioneve dhe qytetarëve të ndryshëm.

Shperndaje në: