Putin ban veprimin e parë lidhun me Kosovën mbas vizitës në Serbi

President i Rusisë, Vladimir Putin, menjiherë ka veprue në raport me Kosovën mbas rikthimit në Moskë nga vizita në Beograd.

President i Rusisë, Vladimir Putin, ka mbajtë të Premten nji takim me anëtarët e këshillit rus të sigurisë në të cilin asht analizue vizita e tij në Serbi, por edhe tema e Kosovës, thuhet në webfaqen e Kremlinit.

Po ashtu, në takim asht bisedue për kontaktet e ardhshme ndërkombëtare të presidentit rus si dhe për temat aktuale të shoqnisë dhe ekonomisë.

Shperndaje në: