Greva ne arsim – vazhdon!

Sindikata e Bashkueme e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës e Kosovës (SBASHK), ka njoftue se greva ka me vazhdue në të gjitha institucionet arsimore. ata thone se punëtorët e arsimit nuk mundet me i largue askush nga e drejta e tyne e garantueme me ligj për me shpreh kundërshtimin e vet përmes grevës legale ndaj ligjit diskriminues e degradues të pagave.

Shperndaje në: