E don krejt Instagrami, kjo “bombë” ka me ju tranue (kujdes, pamje +18)

Atë thuhet se e don krejt Instagrami.

Antje Utgaard asht modele dhe aktore nga Wisconsin, e cila gjatë shkollës së mesme kishte lëviz në New York.

Shperndaje në: