Yjet e filmave porno bahen bashkë në festivalin ma të madh në botë (kujdes, foto +18)

AVN Expo, ash festivali ma i madh i filmave për të rritun në botë.

Në këtë shfaqje mbledhen yjet e filmave porno dhe tregojnë talentin e tyne në kërcim te tubi dhe presin fansat për autografe me veshje tejet provokuese.

Festivali i këtij viti asht ma i madhi i organizuem najherë, me rreth 600 aktorë që do të jenë në Las Vegas.

Shperndaje në: