Kosnett: Kështu luftohet terrorizmi

Ambasadori i Shteteve të Bashkueme të Amerikës, Philip Konett, ka thanë se SHBA’të mbesin të përqendrueme në sundimin e ligjit dhe në promovimin e sigurisë rajonale.

Kosnett madje ka theksue se mbështesin aktivitetet të cilat çojnë në luftën kundër terrorizmit në Kosovë.

”Bashkëpunimi mes zbatuesve të ligjit, prokurorëve dhe gjyqtarëve asht kritik me luftue terrorizmin në Kosovë. Ambasada asht krenare me mbështetë trajnimin e kësaj jave për terrorizmin dhe teknologjinë, dhe na presim me padurim me vazhdue bashkëpunimin me institucionet”.

Shperndaje në: