Sjellja e femnave kur duen me ba seks (kujdes, foto +18)

Femnat çlirojnë aromën, së cilës mashkujt nuk mujn m’i rezistue. Por, kanë edhe ditë të caktueme gjatë të cilave joshen nga mashkujt e pashëm dhe dominues.

Gjatë ovulacionit femnat bahen nga pak ma të egra, të gatshme për joshje, ndërkaq ma shumë kujdesen për pamjen e vet dhe janë shumë xheloze ndaj konkurrencës.

Sapo dalin nga shtëpia fillojnë gjuetinë e pavetëdijshme ndaj mashkujve. Ecin ma ngadalë, ma shumë dredhin kërdhokullat, nxjerrin gjoksin para, ftyra ju shkëlqen dhe ndihen ma tërheqëse dhe me vetëbesim ma të madh se kurrë ma parë.

Mashkullin, i cili ju pëlqen gjatë kësaj periudhe, do ta mbrojnë fuqishëm nga konkurrenca, përkatësisht nga femnat e tjera që të gatshme për t’u shumue, siç thuhet për botën shtazore. Atëherë xhelozia del në pah.

Pranë mashkullit të vet ato do të jenë shumë të buta dhe të kujdesshme, të kandshme, do të bisedojnë me za të qetë dhe do të sillen ma shumë seksi. Edhe ky asht karrem të cilin në mënyrë të pavetëdijshme e hedhin gjatë ovulacionit.

Kur zgjasin ditët “e veta”, atyne ju nevojitet ma pak kohë që të vendosin për të ba seks, janë ma të gatshme për aventura të shkurta dhe kur ma lehtë do të dorëzohen para sfidave, sesa ditëve të tjera të muejit.

Nëse janë në lidhje me partner të butë dhe me trup jo aq të zhvilluem, ma me dëshirë do t’i shikojë mashkujt me pamje ma burrnore dhe ma të fuqishëm. Këto ditë të veçanta udhëheqin edhe andrrat e tyne, prandaj ma shpesh andërrojnë skena me seks.

Shperndaje në: