Prej sot fillon zyrtarisht zbatimi i emnit të ri të Maqedonisë

Maqedonia prej sot ka em fillue zyrtarisht zbatimin e emnit, Republika e Maqedonisë së Veriut.

Zadhanësi i qeverisë së Maqedonisë, Mile Boshnjakovski, tha se zbatimi ka me nisë nga tabelat kufitare, ato të institucioneve dhe organeve të pushtetit qendror dhe lokal.

Shperndaje në: