Pezullohen fluturimet në aeroportin e Romës, gjenden 3 bomba të Luftës së Dytë Botnore

Tre bomba të Luftës së Dytë Botnore janë zbulue në aeroportin Ciampino të Romës.

Aeroporti asht evakuue dhe të gjitha fluturimet janë pezullue.

Policia shkencore po punon për ç’aktivizimin e zhvendosjen e tyne.

Bombat janë të fabrikimit gjerman. Ato peshojnë 50 kg secila me peshë totale prej 75 kg eksploziv.

Bombat janë gjetë gjatë punimeve për zgjanimin e pistës së parkimit të avionëve.

Shperndaje në: