Rusët nxjerrin në treg telefonin që nuk mundet me u hack’ue ose përgjue

Në Rusi filloi shitja masive e telefonit me mbrojtjen kriptografike “Kruiz-K”, i cili asht i pamundun me u hack’ue ose me u përgjue, njoftoi kompania Rosteh. Kompania spjegoi se sistemi operativ i kohës reale të prodhimit të tij ishte instalue në pajisje.

“Nuk mujm me folë për detaje teknike, sepse informacioni asht i msheftë. Falë aplikimit të zgjidhjeve teknike dhe teknologjisë së grupit Avtomatika, pajisja asht e pamundun me u u hack’ue dhe me u përgjue”, porosit kompania.

Çmimi i nji pajisje kushton rreth 85 mijë rubla. Nji person privat nuk mundet me ble telefonin, por vetëm ligjërisht.

Shperndaje në: