“Tranohet” rrjeti, diçka nuk shkon te kjo selfie në banjo (foto +18)

Foto e nji çike në banjë ka tranue rrjetet sociale.

Paula Sophia Garcia Espino postoi nji foto nga banjo e hallës së saj.

Por, foto u shpërnda me mija herë, në mënyrë të pabesueshme.

Ajo vetë nuk e priste diçka të tillë.

Njerëzit nuk po komentonin bukurinë dhe të mbasmet e saj, por diçka tjetër.

Simbas tyne, rrotulla e letrës higjienike asht shumë larg tualetit.

Që të pastrohesh, duhesh me u çue në kambë.

Jo vetëm kaq, por mbas tualetit asht edhe nji mvarëse e peshqirit.

Shperndaje në: