Çika prej Prishtine fiton dy Çmime Grammy (video)

Pop-kangetarja prej Prishtine, Dua Lipa, ka arrite me fitue dy çmime Grammy – “Artistja Ma e Mire e Re” dhe per “Dance Kanga Ma e Mirë” – dhe me u ba keshtu artistja e pare shqiptare me dy keso çmime.

Kanga “Electricity”, nji veper qe doli nga bashkëpunimi me Mark Ronson dhe Diplo qe ja bani te mundun Duas me fitue çmimin er Dance.

Dua Lipa në “Grammy Awards 2019” (Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images/Guliver)

Dua Lipa në “Grammy Awards 2019” (Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images/Guliver)

Dua Lipa në “Grammy Awards 2019” (Foto: Jon Kopaloff/Getty Images/Guliver)

Dua Lipa në “Grammy Awards 2019” (Foto: Jon Kopaloff/Getty Images/Guliver)

Dua Lipa në “Grammy Awards 2019” (Foto: Neilson Barnard/Getty Images/Guliver)

Dua Lipa në “Grammy Awards 2019” (Foto: Neilson Barnard/Getty Images/Guliver)

Shperndaje në: