Upsss, kur fotot erotike ia dërgon personit të gabuem (foto +18)

Shpeshherë njerëzit iu çojnë mesazhe apo foto gabimisht personave. Situata komplikohet kur fotot  janë me përmbajtje erotike.

Fotot ma epike të dërguaeme numrave të gabuem dhe përgjigjet ma gazmore mbledhen në galerinë e maposhtme.

Shperndaje në: