Simbas shkencëtarëve, kjo asht femna ma e bukur në botë (kujdes, foto +18)

Modelja dhe aktorja angleze, Kelly Brook, asht shpall femna ma e bukur në botë nga shkencëtarët e Universiteti të Texasit.

Ekspertët e anatomisë së Universitetit të Texasit kanë shpërnda pyetësorë për studentët e tyne, të cilët kanë qenë të detyruem me shkruejt për masat perfekte të trupit femnor, simbas tyne.

Përpos kësaj, nji tjetër detyrë ka qenë edhe me ba dizajnin preciz të ftyrës dhe flokëve që ata i konsiderojnë ma të bukura.

Dhe, përshkrimet që studentët kanë ba i përshtateshin ma shumë Kelly Brook.

Shperndaje në: