Kryetari i Bashkësisë Islame feston ditëlindjen me muzikë, Naimi dhe Mihrija përkujdesen për këtë (video)

Kryetari i Bashkësisë Islame në Maqedoni, Sulejman Rexhepi, ka festue ditelindjen me muzikë live me Naim Abazin dhe Mihrije Brahën.

Videon nga festa e ka publikue nji profil në Facebook Xhamia e Isabeut, e cila thuhet se menaxhohet nga antarët e BFI.

Shperndaje në: