Qeveria ndan gjysë milion euro për shenimin e përvjetorit të pamvarësisë

Qeveria e Kosovës

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ​ka vendosë që sot me ba ndamjen e mjeteve financiare për aktivitetet e shenimit të 11 vjetorit të Pamvarësisë së Kosovës. Ai ka vendosë me u nda 500 mijë euro nga buxheti i shtetit.

Kryeministri Haradinaj tue folë në mbledhjen e kabinetit qeveritar ka vendosë që për 11 vjetorin e Pamvarësisë së Kosovë me u nda 500 mijë euro me shenue këtë ditë.

Këto mjete do të kalojnë si subvencione, te Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit”, tha Haradinaj.

Shperndaje në: