Platforma dërgohet në Kuvend, kjo asht deklarata e Veselit

Platforma për dialogun zyrtarisht asht dërgue në Kuvend.

Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli, ka pranue nga kryesuesit e delegacionit shtetnor për dialog, Fatmir Limaj e Shpend Ahmeti platformën për dialog.

Veseli ka thanë se Kosova gjatë vitit 2019 ka me qenë në OKB, NATO, ka me pasë liberalizimit të vizave dhe integrimit në BE.

Delegacioni shtetëror ka dorëzuar platformën për dialogun për marrëveshje përfundimtare me Serbinë”, tha Veseli pas takimit/dorëzimit të platformës, duke shtuar se “platforma siguron sovranitet të plotë, nuk do të ketë asociacion me kompetenca ekzekutive”.

“Qytetarët do ta kenë fjalën përfundimtare për marrëveshjen përfundimtare me Serbinë, përmes referendumit”, tha Veseli.

Shperndaje në: