Presidentja kroate pret veteranët shqiptarë, thotë se mbrojtën Kroacinë nga agresioni serb

Presidentja e Kroacisë, Kolinda Grabar-Kitaroviç, ka thanë se gjatë Luftës Atdhetare dhe mbrojtjes kroate kundër agresionit, shumë shqiptarë u bashkuen me forcat kroate dhe luftuen për lirinë e këtij vendi.

Kolinda Grabar-Kitaroviç ka njoftë delegacionin me hapat e ndërmarrë lidhun me rregullimin e statusit të Veteranëve të Luftës të Kroacisë.

Shperndaje në: