Ky asht njeriu i parë pa zemër, jeton pa rrehje zemre dhe pa puls!? (video)

Fizikantët kanë zavendësue zemrën e nji njeriu që asht tue vdekë me nji aparaturë të “rrymës së vazhdueshme”, tue dëshmue se jeta asht e mundun edhe pa rrehjet e zemrës.

Shihni videon e maposhtme për ma shumë:

https://youtu.be/XzTXaUltXUA

Shperndaje në: