7 deputetë largohen nga Partia Laburiste si shej proteste

Shtatë deputetë kanë dhanë dorëheqje nga Partia e Punës me protestue ndaj qasjes së Jeremy Corbyn ndaj Brexit dhe kundër antisemitizmit, raporton BBC.

Deputetët ë cilët e quejnë veten “Grupi i Pamvarun” janë: Chuka Umunna, Luciana Berger, Chris Leslie, Angela Smith, Mike Gapes, Gavin Shuker dhe Ann Coffey.

Shperndaje në: