Kjo video u ba hit: Putin ftoi Erdogan’in në Siberi, mandej…(video)

Nji pjesë e bisedimeve midis presidentëve të Rusisë dhe Turqisë, Vladimir Putin, dhe Recep Tayyip Erdogan, që u takuen në Sochi para do dite, u banë nji hit në rrjetet sociale.

Putin i ka kërkue Erdogan’it me vizitue Siberinë, sepse në -40 ma mirë do ta njeh Rusinë.

“Shpresoj se nuk do të më lini atje?”, iu përgjigj Erdogan me hajgare.

“Kur të jeni gati, i lënguem”, ia ktheu tue qeshë Putin’i. Krejt kjo u regjistrue nga gazetari Dmitry Smirnov i cili asht i akredituem vazhdimisht në Kremlin.

Shperndaje në: