Rrëfehet prostituta nga Tirana: “Shkoja me 100 euro nata, taksistët më merrnin e më çonin në…

Policia e Shqipnisë ka arritë me zbulue sajë të disa përgjimeve të kryeme, se në disa hotele në Tiranë pranë zonës së Liqenit Artificial, ushtrohej prostitucion.

Kundrejt pagesës 100 euro, çikat shkonin me mashkuj të ndryshëm, ndërkohë që janë arrestue tutorë e taksistë që ishin pjesë e këtij shërbimi të paligjshëm.

Gjatë seancës gjyqësore në Gjykatën e Tiranës, e pandehura Domenika D., që asht arrestue për prostitucion, ka pranue këtë akuzë dhe ka tregue se papunësia dhe kushtet e vështira ekonomike, e kanë detyrue me krye këtë punë.

“E pandehura e ka pranuar faktin se ushtronte profesionin e prostitutës, nisur nga kushtet shumë të vështira social-ekonomike”, mësohet të jetë shprehë ajo simbas “Panorama”. Kur nji klient kërkonte me krye marrëdhanie seksuale ishin taksitët, ata që e çonin Domenika D. në këto hotele.

Shperndaje në: