Piercing dhe operacione në organet gjenitale, trend i ri në Shqipni (video)

Trendi i ri i ndërhymjeve plastike në Shqipni nga femnat asht kirurgjia e organit gjenital. Mjekët gjinekologë shprehen se ky trend po vjen në rritje jo vetëm për femnat që kanë lindë fëmi, por edhe për ato në moshë të re.

Po, cilat janë ato ndërhymje që kërkojnë ma konkretisht?

Mjeku gjinekolog, Avenir Balili, thotë se shpeshherë kërkojnë edhe egzagjerime, të cilat nëse nuk bahen nga specialistë sjellin gjymtim dhe lëndime të pakthyeshme.

Nji tjetër shqetësim që ai ngre asht vendosja e piercing apo tatuazhe në organe gjenitale, të cilat shpeshherë shkaktojnë probleme./Klan plus

Shperndaje në: