Cakaj takohet me Hahn, për çka flasin?

Gent Cakaj, Ministri i Punëve të Jashtme të Shqipnisë asht takue komisionarin e BE, Johanes Hahn.

“Diskutim i mirë me Johanes Hahn. Nënvizuam arritjet thelbësore të Shqipërisë në reformat që kanë të bëjnë me sundimin e ligjit dhe kontributin tonë në stabilitetin rajonal”, ka shkrue Cakaj në profilin e tij në Facebook.

“Mirëpritëm mbështetjen e tij për të kundërshtuar dhe rezistuar çdo përpjekje për të destabilizuar dhe minuar progresin tonë drejt fazës tjetër të anëtarësimit në Bashkimin Europian”.

Shperndaje në: