Qe te kush i ka shpresat Bahtiri për bashkimin e Mitrovicës

Kryetari i Mitrovicës, Agim Bahtiri, i ka dorëzue sot presidentit, Hashim Thaçi peticionin për bashkimin e këtij qytetit.

Bahtiri po kërkon nga Thaçi mbështetje për miratimin e kësaj nisme të ndërmarrë nga qytetarët e Mitrovicës.

Peticioni i Bahtirit dje asht refuzue nga Ministria e Administratës dhe Pushtetit Lokal.

Ky peticion asht nënshkrue nga 16 mijë e 594 qytetarë të Mitrovicës.

Shperndaje në: