Donald Trump shtrëngon duert me Kim Jong-Un (video)

Ka nisë takimi i shumëpritun, i dyti, mes presidentit amerikan, Donald Trump, dhe liderit verikorean, Kim Jong-Un, në Hanoi të Vietnamit.

Ata do të diskutojnë për rrugën drejt denuklearizimit të Gadishullit Korean, në samitin dyditor.

Shperndaje në: