Qe çka ishte shkrue në mesazhin e parë të dërguem me telefon!

Teknologjia avancon me hapa të shpejtë dhe sa hap e mbyll sytë, përballemi me risi që ndoshta edhe nuk kishte me na shkue mendja. Mbajtja e nji aparati telefonik tashma përban nji domosdoshmëni, e shumë kohë ma parë shihej edhe si nji mjet lluksi.

E dini se çka asht shkrue në mesazhin e parë para 25 vjetësh?

Dërgimi i nji mesazhi përmes telefonit mbush plot 25 vjet. Teksti i parë i dërguem asht “Gëzuar Kshnellat”.

Mesazhi i parë asht dërgue në 3 Dhetor të vitit 1992, nga inxhinieri i Vodafone, Neil Papworth

Shperndaje në: