Sot Tuzi voton (video)

Mbasi fitoi statutin e plotë si komune e pamvarun nga Podgorica, Tuzi hap qendrat e votimit për zgjedhjet e para për asamble.

Shqiptarët e qytetit janë shpreh optimist për këto zgjedhje, sepse jane tri parti shqiptare që janë ba bashkë.

Koalicioni i formuem quhet ‘Forumi Shqiptar’ dhe ka moton ‘Malësia na Bashkon’.

Kujtojmë se për këto zgjedhje janë hape 30 qendra votimi dhe të drejtë vote kanë 11.800 qytetarë.

Shperndaje në: