Origjina e jetës në vetëm 6 minuta, mos e huq (video)

Gjithçka fillon këtu: nji periudhë hipnotike tregon, nën nji mikroskop, hapat e përpiktë dhe kompleksë që transformojnë nji qelizë të fekondueme në larvat e salamandrës.

Nji grumbull qelizash, dhe madje edhe dy, u bashkuen në nji takim me fat për to.

Shperndaje në: