Miratohet platforma e dialogut

Me 61 vota për, 1 abstenim, Kuvendi i Kosovës ka miratue platformën për dialogun mbi Marrëveshjen përfundimtare të gjithanshne dhe ligjërisht të detyrueshme të normalizimit të marrëdhanieve mes Republikës së Kosovës dhe Serbisë.

58 deputetë kanë votue me elektronikë, ndërsa 3 të tjerë me ngritje dore.

Bahet fjalë për tre deputetët e PSD: Dardan Molliqaj, Shqipe Pantina dhe Aida Dërguti.

Shperndaje në: