Apostolova flet për datën e liberalizimit të vizave

Shefja e Zyrës së BE në Kosovë, Nataliya Apostolova, ka thanë se sa i përket çashtjes së liberalizimit të vizave, ajo asht tregue gjithmonë e kujdesshme.

Apostolova ka thanë në Info Magazine në Klan Kosova se ajo ende nuk mundet me tregue datën e saktë kur do të lëvizin qytetarët e Kosovës të lirë.

“BE nuk punon vetëm në liberalizimin e vizave, e kemi edhe formatin e Këshillit dhe kemi aq shumë tema të randësisshme, prandaj nuk muj me thanë nji datë të saktë”.

Shperndaje në: