Presidenti Thaçi: Kështu kemi me iu përgjigjë kërcënimeve të Serbisë

Presidenti Hashim Thaçi ka thanë se Kosova do t’i kundërpërgjigjet Serbisë në kërcënimet e saj.

Jam komandant suprem i FSK-së. Kosova do t’i përgjigjet drejtpërdrejt çdo kërcënimi të Serbisë. Do t’i përgjigjet me ushtri dhe polici. Si një komb. Nëse ajo nuk ndalet me retorikën luftënxitëse”, ka thanë Thaçi,

Do të jemi të pakompromis për mbrojtjen e integritetit dhe pavarësisë sonë”.

“Ndarja e Kosovës është ide e vjetër serbe. Nuk do të ndodhë. Jam i qartë”.

Shperndaje në: