UEFA ndryshon ndeshjen Barcelona-Manchester United

I vetmi rregull i vendosun nga UEFA kishte të bante me dy ekipet nga Manchesteri, Unitedin dhe Cityn, të cilat nuk mund të luenin kurrsesi në të njajtën ditë në qytet, nëse nuk do të luenin me nana-tjetrën.

Pra, përpara fillimit të shortit, u përcaktue se do të kishte ndryshim të tij nëse kjo gja do të ndodhte.

Prandaj, UEFA ka ndërhy me ndryshue shortin e sfidës Barcelona-Manchester United, që goglat e përcaktuen sfidën e parë në Barcelone dhe të kthimit në Manchester, njajtë si edhe City.

Kështu, ndeshja nuk ka me qenë ma Barcelona-United, por United-Barcelona.

Shperndaje në: