Nji zyrtare e naltë amerikane vjen në Prishtinë në këtë datë

Ndihmëssekretarja e Shtetit për Çashtje Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe Zbatim të Ligjit, Kristen D. Madison, do të vizitojë Prishtinën me 18 Mars.

Lajmi për këtë asht konfirmue nga Ambasada Amerikane në Prishtinë.

“Ndihmëssekretarja Madison në Prishtinë me 18 Mars. Ndihmëssekretarja e Shtetit e SHBA’ve për Çashtje Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe Zbatimin e Ligjit (INL), Kirsten D. Madison, do të vizitojë Kosovën. Ndihmëssekretarja do të dorëzojë nji donacion për Agjencinë Kosovare të Forenzikës”, thuhet në njoftimin e Ambasadës

Shperndaje në: