Veseli me porosi të qartë për Haradinajn lidhun me taksën

Kryetari i Kuvendit të Kosovës dhe kryetari i PDK’s, Kadri Veseli, ka thanë se taksa e ka pasë efektin e saj dhe se ajo nuk duhet me u ba pengesë në marrëdhaniet me miqtë tanë.

Taksa e ka arrit efektin e saj. Në momentin që bëhet për konsum të brendshëm dhe në momentin që bëhet pengesë në marrëdhëniet me SHBA-në, është bërë e pa kuptimtë, edhe pse ndaj Serbisë është pak të vihet të taksë edhe 1000%”, tha Veseli dhe shtoi se nuk mund të dalim kundër rritjeve të miqve tanë.

Shperndaje në: