Të pabesueshme: Cilat janë fantazitë seksuale të mashkujve dhe femnave (kujdes, foto +18)

Mund t’ju duket pak e çuditshme, por shumë njerëz kanë lista me gjanat seksi që do të dëshironin me i provue para se me vdekë. Siç duket, shej e nji jete të jetueme mirë asht përjetimi i shumë orgazmave.

Por, cilat janë gjanat seksuale të cilat u interesojnë ma së shumti njerëzve? Simbas nji anketimi të ri, seksi anal, seksi në vende të pazakonta dhe seksi vetëm për nji natë janë mjaft të popullarizueme. Lista e gjanave seksuale që njerëzit duen m’i provue para se të vdesin dallon në bazë të gjinisë.

Ma poshtë i keni disa prej dëshirave seksuale të femnave:

– Përdorimi i lojnave seksuale
– Seksi në ujë
– Seksi në kerr
– Seks përmes telefonit
– Përdorimi i lidhëseve të duerve
– Seksi me sy të lidhun

Ma poshtë i keni disa prej dëshirave seksuale të mashkujve:

– Seksi në kerr
– Seksi në ujë
– Seksi anal
– Seksi vetëm për nji natë
– Seksi në treshe
– Seksi që përfshin edhe ushqimin
– Video-incizimi i marrëdhanies

Shperndaje në: