Shqipni: Opozita në sulm…Video që po e then rrjetin (video)

I entuziazmuem nga turma e protestuesve n’Shqipni, nji qytetar ka marrë zemër me luftue “anmikun” dhe me dhanë goditjen finale ndaj Ramës.

Shigjeta i mungonte, por jo vullneti dhe shkathtësia. Për ma tepër kqyreni videon.

Shperndaje në: