Policia i qet jashte protestuesit prej RTS (video)

Pjesëtarët e policise serbe i nxorën demonstruesit dhe disa udhëheqës të opozitës nga ndërtesa e Radio-Televizionit të Serbisë (RTS), ku u futën gjatë protestës, tue kërkue t’u jepet hapësinë në televizionin publik.

Shefi i policisë së Beogradit, Milan Stanic, u kërkoi udhëheqësve të opozitës serbe që të largohen nga ndërtesa e RTS dhe tha se ka marrë urdhën nga Ministri i Mbrendshëm, Nebojsa Stefanovic, me i qit jashte prej godine.

Shperndaje në: