5 xhami sulmohen në Birmingham

Pesë xhami në Birmingham janë sulmue mbramë.

Oficeret e Policisë kundër terrorizmit janë tue i hetue këto sulme të cilat ndodhën natën vonë, shkruen Daily Mail.

Imami i xhamisë në Witton ka thanë se sulmi ka ndodhë në mes të orës 1:30-2.

Pesë xhamitë e sulmueme janë në rrugën Albert, Bichfield, Slade, Brodway dhe Witton.

Policia ka shtue masat nëpër këto zona.

Shperndaje në: