BBC me reportazh për 20 vjetorin e sulmeve të NATO’s (video)

Servisi publik i Britanise, BBC, ja ka kushtue reportazhin 20 vjetorit te sulmeve të NATO’s  ndaj forcave te Milosevic’it në Kosovë.

Tri figurat kryesore të kësaj storie janë  korrespodentët, Jeremy Bowen, Albana Kasapi dhe Dejan Anastasijevic.  Të tretë ishin reporter të luftës në Kosovë.

Ata shpjegojnë se pse ende vazhdojnë mosmarrëveshjet mes dy kombeve.

Shperndaje në: