Kqyrni çfare gropa jane hape n’Kumanove dhe n’Manastir!

Nji gropë me thellësi prej 5-6 metrash asht hape n’oborrin e shtëpisë së familjes Azirovic në Kumanovë. Gropa asht me diametër diku 60 centimetra.

Anëtarët e familjes Azirovic po tuten se vendi i tyne mundet me u fundose e krejt shpia me ra n’grope. ata disa net s’kane fjete ne shtepine e tyne.

Nga Qendra Rajonale për Menaxhim me Kriza, mbas inspektimeve, kanë konstatue se bahet fjalë për vend nëntokësor që nga koha e ish-Ushtrisë Nacionale të Jugosllavisë, që kanë çue në vendbanimin hekurudhor “Pero Çiço”.

Përveç këtij rasti, hapje të çuditshme të gropave janë diktue edhe në Manastir. Në rrjetet sociale janë shpërnda fotografi të nji grope e cila asht shfaq para nji ndërtese banimi dhe asht e gjane diku 1.5 metra.
Shperndaje në: