Reperja e njoftun shokon: Qe çka ju kam ba atyne që më kërkonin seks….

Cardi B ka rrefye se ka drogue dhe ka i ka grabitë mashkujt e ndryshem, te cilet i kerkonin me ba seks, derisa ajo punonte stripitizetë ne te kaluemen.

“Doni me dijte se cka kam ba me mbijetue, më asht dashte me u ba striptizetë, i drogoja dhe i grabitja klientet”…

 

Shperndaje në: