Rusët dërgojnë 1 ton ilaçe në Kosovë

Vatin, 5. oktobra 2015 - Carinici su na granicnom prelazu Vatin sprecili pokusaj krijumcarenja vece kolicine lekova i medicinskih preparata ruskog porekla, koji su bili sakriveni u kamionu vrsackih registracija. FOTO TANJUG / MINISTARSTVO FINANSIJA UPRAVA CARINA / bb

Qytetarët rusë kanë tubue nji ton me barna për barnatoret dhe Qendrën Shëndetësore në veri të Mitrovicës, të cilët u dërguen nga aeroporti i Moskës në Beograd, tha përfaqësuesi i Misionit Humanitar Rus, Yevgeny Primakov, i cili asht edhe anëtar i Dumës Ruse.

Lista e barnave asht ba në përputhje me nevojat e Qendrës Shëndetësore në veri të Mitrovicës, depotë e të cilave janë boshe sikurse edhe raftet në barnatore, tha Primakov në nji konferencë shtypi në Beograd.

Shperndaje në: