Ohh jo! Të gjitha femnat që bajnë këtë veprim gjatë seksit, tradhtojnë partnerin (kujdes, foto +18)

Krejt femnat që rrejnë për orgazmën, tradhtojnë! Pra, nëse nuk i përket kësaj kategorie mundesh me marrë frymë lirisht!

Simbas nji studimi të publikem nga “Sexual Behaviour” ku u morën në studim 138 femna dhe 121 mashkuj, dolën në përfundimin se femnat të cilat bahen se po përjetojnë orgazmën kanë ma shumë gjasa me tradhtue. Nuk po guxojmë me thanë se kanë tradhtue tashma!

Shumë femna edhe pse janë të dashunueme me partnerin, nuk kanë aspak dëshirë me krye seks me të sepse thanë shkurt e shqip “ai nuk i kënaq”! Dhe, tue mos ia prishë qejfin partnerit, bahen se përjetuen orgazmën shumë shpejt dhe tash asht rradha e tij! Zgjidhje e mençun, apo jo?

Mirëpo, në të tilla raste, partnerja femën asht ende plot me “uri” për seks, prandaj ka me kqyrë dikund tjetër me e mbushë boshllëkun që i mungon! Dhe nuk ishin të pakta rastet ku e pranuen se kanë tradhtue, por sërish nuk hekin dorë nga partneri.

Shperndaje në: