E len çikën ma seksi në botë për shkak të lojnave: Preferoj ma shumë me luejt se me ba seks (foto)

Nji lojtar profesionale i lojnave qe u nda me ate qe u cilesue si femna ma terheqese e motit ne bote, ka reague per here te pare per vendimin e tij.

Douglas ‘Faze Censor’ Martin asht shprehe i lumtun me vendimin qe ka marre dhe nuk asht pendue aspak.

Martin u nda me Yanet Garcia, sepse donte me u fokusue ma shume te karriera e tij tue luejt “Call of Duty”.

Shperndaje në: