Rrximi i tmerrshëm, gjimnastja then të dy kambët gjatë garës (video, kujdes pamjet)

Nji gjimnaste nga Universitetit Auburn ka thye të dy kambët, mbas nji rrximi të tmerrshëm gjatë garës që po mbahej gjatë javës së kalueme.

Samantha Cerio po garonte në Baton Rouge Regional, kur derisa po bante rrotullime u rrxue dhe theu të dy kambët.

Shperndaje në: