Në këtë shtet i kishte mshefë Slobodan Milosevic’i 14 milionë dollarë

Krimineli serb, Slobodan Milosevic, i kishte mshefë plot 14 milionë dollarë në Singapor.

Ish-kryeprokurorja e Tribunalit të Hagës, Karla del Ponte, i ka zbulue milionat e Slobodan Milosevic, të mshefuna nga Singapor, raportojnë mediat serbe.

Del Ponte ka arritë me sigurue dokumentacion ku dëshmohet se Milosevic ka transferue 14 milionë dollarë në llogari sekrete në Singapor, për të cilat ka shkrue edhe në librin e saj ‘Kriminelët e luftës dhe unë’.

Shperndaje në: