Bota ka pi ma pak venë në vitin 2018

Simbas nji vlerësimi nga Organizata Ndërkombëtare e Venës (OIV), konsumi botnor i venës asht ulë vitin e kaluem, kryesisht për shkak të ngadalësimit ekonomik të Kinës dhe pasigurive të lidhuna me Brexit.

”Vitin e kaluem, planeti piu rreth 246 milionë hektolitra venë”, simbas OIV.

Konsumi botnor i venës duket se shenon nji pauzë në progresin e saj kryesisht e ndikueme nga rania e konsumit në Kinë dhe në Mbretninë e Bashkueme.

Shperndaje në: