Deputetët nuk e kanë fort gajle ikjen e qytetarëve, vetëm 15 prej tyne flasin në Kuvend

Para pak minutash ka përfundue seanca e jashtëzakonshme lidhun me migrimin e kosovarëve, pa miratimin e naj rezolute.

Interesimi me debatue lidhun me këtë çashtje nuk ka qenë edhe aq i madh, derisa në Kuvend ishin prezentë vetëm 15 deputetë.

Dy deputetë nga LVV, tre nga radhët e PDK, dy prej AAK, nji nga Nisma dhe shtatë nga radhët e LDK’s.

Shperndaje në: