As në Kosovë, as në Serbi: Volkswageni zgjedh mes këtyne dy vendeve tjera

Kosova i ka ba ftesë zyrtare, Serbia e priste kompaninë gjermanë me hapë nji fabrikë tek ta, por duket se nuk ka me ndodhë as njana, as tjetra.

Fabrika e re e kompanisë Volkswagen do të hapet në Bullgari ose në Turqi, ban të ditun portali çek “Aktuelno”, tue iu referue agjencisë gjermane DPA.

Gjiganti i automobilizmit gjerman Volkswagen e ka ngushtue zgjedhjen e shteteve në të cilat mundet me hapë fabrikën e re dhe simbas portalit çek, në këtë çast favorite asht Bullgaria.

Shperndaje në: